Lektoriranje

Hitro in kakovostno lektoriranje besedil

Ne glede na to ali ste napisali doktorsko disertacijo, sto besedni povzetek, morda 10 strani poslovnega načrta ali pa neskončno dolg rokopis, vedno potrebujete lektorja. Glavna naloga lektorja je v vseh omenjenih besedilih pripraviti dokument, ki bo brez pravopisnih in slovničnih napak. Poleg tega je skoraj v vseh primerih, ko je opravljeno prevajanje besedil potrebno ta tudi dodatno lektorirati, da se izognemo morebitnim napakam.

Lektorirano besedilo bo povečalo vaše možnosti za uspeh in zagotovilo, da bodo vaši dokumenti pri naslovnikih naleteli na pozitiven odziv. Dokumente lahko oddate 24 ur na dan, saj prejemamo dokumente in naročila tudi preko elektronske pošte v elektronski obliki. Čas lektoriranja je v največji meri odvisen od dolžine vašega besedila. Na voljo vam je tudi “hitra” lektura, kjer za nekoliko višje plačilo besedilo obravnavajo prednostno. V tem primeru je lektoriranje lahko opravljeno tudi v manj kot 24 urah.

Cenik lektoriranja in obdelave besedil

JezikCena
Slovenski3,8 € + ddv
Angleški7,9 € + ddv
Nemški7,9 € + ddv
Italjanski7,9 € + ddv
Španski7,9 € + ddv
Ruski7,9 € + ddv
Hrvaški7,9 € + ddv
Ostali jeziki7,9 € + ddv

Dvofazni sistem lektoriranja za boljšo kakovost besedila

Vsak dokument tako pregledata dva lektorja, ki neodvisno lektorirata prejeto besedilo. Lektorirano besedilo računalniško primerjata, pri čemer algoritem odkrije morebitna razhajanja pri lekturi. V skupnem pogovoru in dodatnem pregledu besedila odpravita najdena razhajanja. Z dvofaznim sistemu lektoriranja stranka pridobi resnično slovnično in pravopisno pravilen dokument.

Neglede na vrsto dokumenta, bodisi so to diplomske naloge, knjižna dela ali preprosto besedilo, boste z dvofaznim sistemom lektoriranja prejeli brezhibno lektorirano besedilo, ki bo osupnil vse. Resnici na ljubo je dvofazni sistem lektoriranja nekoliko dražji od običajne lekture, a cena odtehta zadovoljstvo naslovnika, ki bo prejel naše besedilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.