Sodni prevodi

Ugodni in brezhibni sodno overjeni prevodi

V času globalizacije in svetovnega spleta je vse več potreb po sodno overjenih prevodih. Storitev ne potrebujejo izključno podjetja temveč sleherni posameznik. Prevajanje rojstnih potrdil, poročnih listov, spričeval, pogodb, raznih potrdil in drugega namreč zahteva sodno overjene prevode. Na takšen način dokumenti postanejo veljavi tudi v drugih državah sveta.

Naši prevajalci, ki zagotavljajo overjene prevode, delujejo na izjemno visoki ravni strokovnosti. Po zakonodaji so obvezani k zaupnosti pri vsaki prevajalski storitvi, ki jo opravljajo. Proces sodno overjenega prevoda listin poteka izključno z enim prevajalcem, s čimer se zagotovi dodaten nivo zaupnost in hiter prevod. Natančnost, učinkovitost in velika mera pozornosti do posameznih detajlov v dokumentu so glavne prednosti našega podjetja.

Sodno overjeni prevodi morajo biti natančni, razumljivi in nedvoumni. Tako je kvaliteten prevod vseh vrst listin nujen, saj morajo biti vse zapisane lastnosti jasno in razumljivo opredeljene. Tako prevedeno besedilo je osnova za uveljavljene listine v drugi državi. Ker besedila pogosto vsebujejo pravne zadeve, ima prevod poleg jezikovnih posledic tudi pravni učinek.

Cenik sodnih prevodov

JezikStoritevCena
Vsi jezikiprevajanje in sodna overitev38 € + DDV
Vsi jezikisodna overitev19 € + DDV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.